KAUSI 2021 TULILLE!

Kirjoitettu: 17.06.2021

No heipä hei. Ensinnäkin pahoittelut venähtäneestä kirjoitustauosta. Tätä kirjoittaessani olen Motoparkin varikolla, omassa iki-ihanassa retkeilypakussani ja odotan tiimin muita jäseniä saapuvaksi tänne. Tänä viikonloppuna starttaa muutaman mutkan kautta lopultakin SM-sarja, ekat pari kisaa kun jouduttiin erinäisistä syistä siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Tässä talven aikana on tapahtunut kaikenlaisia muutoksia, joista vasta nyt saan ajatuksen kanssa kirjoitettua myös tänne. Viime kauden viimeisen kisanhan ajoin jo uuden mallisella vuokratulla Yamaha R6:lla. Oma vanha Yamahani oli palvellut minua jo vuodesta 2014, joten tuon kisan jälkeen syttyi ajatus kaluston päivittämisestä uudempaan. Talven aikana sain sitten pyöräkaupat tehtyä ja vaikka nyt ihan tuliterää pyörää ei vieläkään tullut, on se malliltaan tuo uusi. Lisäksi tälle kaudelle vaihtui myös tiimi, ja ajan nyt Jukka Immosen ja Henry Pomrènin luotsaamassa IPR Moto-tiimissä. Kundeilla on oikeasti paloa lajiin ja he haluavat oikeasti auttaa ja olla mukana minun SM-kaudessa ihan täysillä. Meillä on yhteistyö lähtenyt tosi hyvin jo käyntiin ja kaikki odotetaan innolla alkavaa kautta! 

Alkukevät lähti vähän tahmeasti käyntiin kun kelit olivat mitä olivat, eikä kierroksia vieläkään ole ihan niin paljoa alla kuin normaalisti tässä vaiheessa kesää. Mutta tässä, kuten monessa muussakin asiassa tykkään ajatella, että laatu korvaa määrän. Vajaa pari viikkoa sitten ajetut Alastaron testit osoittivat missä ollaan, ja kaikki vaikuttaa ainakin tosi hyvälle. Toki, onnistunut kilpailukausi vaatii tasaisuutta ja onnistumista monella osa-alueella, joten ei nuolaista ennen kuin mitään on tipahtanutkaan. Fiilis on kuitenkin sellainen kun sen kuuluukin olla ja se on jo hyvä alku!

Saavuin tosiaan joku aika sitten varikolle, huomenna ja perjantaina on harjoitukset ja sitten lauantaina ja sunnuntaina kisalähtöjä. Sääennusteet näyttävät ihan priimaa, ja yleisökin on tervetullut paikalle - mikäpä voisi olla sen paremmin! 

Kilpailujen info sekä aikataulu löytyy osoitteesta www.motopark.fi

 

Jasmin

 

 

Kuva: Timo Hölländer

« Edellinen sivu