Motoparkin kisakuulumiset ja vähän uusista suunnitelmista..

Kirjoitettu: 22.08.2017

Motoparkin kauden ensimmäinen SM-viikonloppu on nyt takanapäin, ja onneksi vielä toinen samanlainen on jäljellä. Käteen jäi molemmista kilpailulähdöistä sijat 6:s. Tietenkin parempia sijoituksia lähdettiin hakemaan, mutta tällä kertaa näihin oli tyydyttävä.. Onneksi kelit pysyivät hyvänä ja aika-ajot ja kisalähdöt päästiin ajamaan kuivalla radalla, poislukien lauantain tihkusade joka alkoi jo kilpailun alkupuoliskolla. Tällä kertaa päätin että en aio himmata muutamien pisaroiden takia ja siinä kyllä onnistuin :D Lauantain 10 kierroksen kisa siis keskeytettiin sitten lopulta sateen vuoksi 8 kierroksen kohdalla.

Viikonloppu oli keskinkertaisesta tuloksesta huolimatta erittäin mukava, Motoparkissa on aina kiva olla ja mikä parasta, hyvien ystävien seurassa! Pyöräkin pelasi hyvin eikä mitään remonttia tullut, joten varikolta päästiin ajoissa huilaamaan.. viimeiset pari viikkoa on olleet osaltani aika työntäyteisiä joten riittävä lepo ja kunnon yönunet oli enemmän kuin paikallaan! Iso kiitos vielä mekaanikoilleni ja luonnollisesti kaikille tukijoille ja yhteistyökumppaneille viikonlopusta!

Ensi viikolla on tosiaan vielä kauden viimeinen SM-osakilpailu, samaisella Motoparkin radalla. Pakko sanoa että itseasiassa kovasti jo odotan ensi viikkoa, että pääsen takaisin ajamaan! Muutama juttu jäi vielä hampaankoloon ja mikä olisi hienompaa kuin saada kaudelle hyvä päätösviikonloppu ;-) Jotenkin tämä välissäoleva aika vaan täytyy saada kulumaan, odottavan aika on tunnetusti pitkä.. 

Oikeastaan kyllä minun kausi ei ihan vielä ensi viikolla pääty, vaan olen suunnitellut muutamaa harjoituspäivää Saksassa syyskuun lopulle.. tavoitteena on päästä treenaamaan vähän isommilla/nopeammilla radoilla ja nimenomaan päästä tutustumaan pariin Saksan rataan valmiiksi tulevaa varten. Ensi kaudelle olen nimittäin suunnitellut siirtyväni Yamaha R6 Dunlop Cupiin jota ajetaan enimmäkseen Saksassa IDM-sarjan yhteydessä. Oma ajaminen on junnannut viime vuodet vähän paikallaan ja on tullut aika, että kaipaan jotain uutta. Uskon että tämä luokka toisi kaivattua muutosta ja vähän uusia haasteita, uusia ratoja.. onhan se iso askel joka on vain uskallettava ottaa, mutta jos ei sitä yritä niin eipä mitään voi saavuttaakaan. Ajatuksena se on minulle tavallaan "uusi alku".. Kyseisessä luokassa kaikilla on samanlainen kalusto, ja samanlaiset renkaat. Kuskeja on paljon viivalla ja siellä olisi hyvä mahdollisuus kehittyä kuljettajana, ja se on juuri se mitä itse haluan. Päästä keskitymään mahdollisimmaan paljon vain oman ajamisen kehittämiseen. Moni käytännön asia on vielä toki auki, miten kaiken saa toteutettua, mutta niin monta vuotta näitä samoja kisoja pyörineenä sitä kaipaisi jotain uutta, jotain mikä vie eteenpäin ja kehittää! 

Tuntuu että joka vuosi minulta kysytään kauden päättyessä: "no vieläkö meinaat ajaa ensi vuonna?" :D Se nyt vaan on vähän niin, että teen tätä niin suurella sydämellä ja minulla on vielä unelmia tämän parissa.. joten todellakaan "im not done yet" ;-) 

 

 

 

Kuva: Juha Harju

« Edellinen sivu