SM-kauden avauskisa tulevana viikonloppuna Botniaringillä!

Kirjoitettu: 25.05.2016

Viimeiset pari viikkoa on pitänyt melkoista haipakkaa, kun kaikki valmistelut ovat meneillään ja töitäkin on ollut kädet täynnä. Pari viikkoa takaperin oltiin Motoparkissa ja tarkoituksena oli ajaa leikkimielessä 200 mailin endurancekisa.. Nikin ja minun piti ajaa kyseinen kisa meikäläisen pyörällä. No Nikipä sitten meni ja kaatu heti kisan alussa ennen kuin pääsin itse ajamaan yhtään. Eikä siinä vielä mitään mutta tosiaan muutenkin kiireiseen aikatauluun juuri kauden avauskisan alla yksi pyöränraato lisää ei tosiaan ollut kovin toivottua.. :/ tässä on saanut tosiaan pari viikkoa jo painaa kellon ympäri hommia viikon jokaisena päivänä. Nyt siis ennenkaikkea toivomus olisi että tulevasta kisaviikonlopusta tulisi hyvä! :D

No, anyhow nyt alkaa olla vehkeet pakattuna autoihin ja koko konkkaronkka siirtyy sitten aamulla tien päälle kohti Pohjanmaata. Meidän porukassa on minun ja Nikin lisäksi myös muutamia kuskeja jotka ajavat KTM RC 390 cupissa meidän holhoamilla lainapyörillä, ja tuota tavaraa muuten on sitten ihan huolella ängetty kyytiin! Onneksi saatiin boksi varattua joten päästään pikkasen helpommalla kun ei tarvitse telttaa alkaa kasailemaan huomenna.

Toivon mukaan huomenna pääsisi ajamaan edes vähän kuivalla radalla, tällä hetkellä näyttää vähän epävakaiselta nimittäin ennusteet huomisen osalta. Viikonlopuksi kuitenkin ihan hyvää keliä (toisin kuin viime vuonna, +4c ja vesisadetta..).

Eli kaikki lämpimästi tervetuloa kattomaan kisoja viikonloppuna! 

 

 

Jasmin 

« Edellinen sivu