Kausi korkattu Botniaringin testeillä!

Kirjoitettu: 02.05.2016

Pitkän odotuksen jälkeen pääsin vihdoin takaisin pyörän selkään ja karistelemaan Motoparkin päätöskisan hiekat hartioilta! Taukoahan ei tosiaan ollut kertynyt tässä kuin vaivaiset 8kk! Ensimmäisellä setillä vauhti tuntui pitkästä aikaa oudolta ja pyörä melkein liiankin tehokkaalta, heheh! Mutta äkkiä vauhtiin taas tottui ja sain yllättävänkin nopeasti ajorytmistä kiinni. Määrällisesti en vielä ajanut paljon, sillä äkkiseltään ajaminen sai paikat aika kipeiksi ja kaikenlisäksi ensimmäisenä päivänä podin aika kovaa migreeniä, joka ei luonnollisesti kyllä ajamisella muuttunut yhtään paremmaksi. Toiseksi päiväksi sain kuin sainkin sen pois ja pystyin keskittymään jo paljon paremmin. 

Keli oli aika viileä, vaikka aurinkokin alkoi hieman näyttäytyä. Silti löysin hyvän tuntuman pyörään ja renkaisiin ja pääsin itseasiassa jopa huomattavasti parempia aikoja kuin viime vuoden kisassa, johon tässä kohtaa sai kai olla ihan tyytyväinen. Toki ajasta tarvitsee vielä saada tiputettua jonkun verran pois jotta pääsee kamppailemaan hyvistä sijoista, mutta fiilis on hyvä enkä usko sen olevan mikään ongelma! 

Pyörään tuli vähän erilainen väritys, lisäsin pikkuisen valkoista katteisiin ja itseasiassa niistä tulikin aika hienot, vai mitä?! Kiitos Standoxille ja 3M:lle laadukkaista tuotteista ja Hämeen Kolarikorjauskeskukselle Kangasalle maalauskopin lainasta :-)

 

(Kuva: Melinda Saarinen)

 

#61

« Edellinen sivu