Uudet upeat sivut Online Solutionsilta!

Kirjoitettu: 09.12.2015

Heippa kaikki, pitkästä aikaa!

Kuten tuossa viimeisessä kirjoituksessa taisi tulla ilmi, kauden viimeinen osakilpailu loistavasta alusta ja paalupaikasta huolimatta sai vähän ikävämmän päätöksen ja kisani päättyi kolariin kilpakumppanin kanssa, on nyt kuitenkin menneet jätetty taaksepäin ja fokus tulevassa! Niinku aina pitäisikin, eikö?! Kaiken tämän synkkyyden keskellä mitä viime kuukaudet täällä Suomessa ollaan saatu nauttia, tässä on koitettu ilman muuta laittaa asioita taas eteenpäin tulevan kisakauden osalta. Isoimpana asiana varmaankin on saada tämä kovia kokenut keho takasin tasapainoon ja järkevällä treenillä tavoitteena on ensi kaudella olla mitä parhaimmassa iskussa. Vaikkakin pahemmilta kolhuilta tuli tänä vuonna onneksi vältyttyä niin jonkun verran on ollut kuntouttamista saada niska/hartia/olkapää alue toiselta puolelta toimimaan kunnolla. Mutta kyllä siitäkin vielä hyvä tulee!

No, jos ei muuta niin ainakin sivut kokivat ison uudistuksen kun Online Solutionsin (www.online.fi) pojat pisti nämä uuteen uskoon ja ainakin itse tykkään näistä hurjan paljon. Enpä tosiaan ole mikään datis joten jotta osaan mitään tehdä, on ohjelmien ja systeemien oltava todella helpot. Näitä Onlinen sivustoja jopa minä osaan käyttää :D

Tänne sivuille tuli muuten myös ihan oma osio noille tekemilleni maalaustöille. Laittelen sinne kuvia sitä mukaa kun tulee valmiita osia tehtyä! Olen tosiaan aiemmin tehnyt 6 vuoden ajan automaalarin töitä ammatikseni + pari vuotta olin Uffedesignsillä maalaamassa myös F1 kuskien kypäriä, ja nyt ihan mielelläni teen muiden hommien ohella myös niitä. Toivon mukaan jää jotain taskunpohjallekin niin saan ensi kaudelle ostettua parit uudet renkaat ;-)

Eikai tässä muuta kun jääratakelejä odottelemaan, kolme kuukautta pois pyörän päältä (jos maastopyörää ei lasketa) on ihan liian pitkä aika!

« Edellinen sivu